1 Ekim 2011 Cumartesi

cumartesiciler ..

Cumartesiciler 100'e ayrılır :)

Ben bir kaç tanesini kendi arkadaş çevremden örnek vererek açıklamaya çalışacağım ..

C.C. tarzı kişiler ; Cumartesi KURTLARI diyebiliriz;
Plan son dakikaya kadar değişir; en iyi seçenek; en kalabalık , en güzel kızların olabileceği, en hürmet görecekleri; en tanındıkları mekanlardır.. Para hiç önemli değildir o gece cumartesidir; hakkı verilmelidir eğlencenin .. Muhtemelen İzmir'deler bu gece çeşme kesmez onları ; %100'de başlanır;
Rouge'a geçilir; 1888 şarttır; Rox'da biter bu hafta sonu en azından ..


G.O. tarzı ; bu tiplere kisaca FREE SOUL diyeceğim ;
Kimseyi aramalarina gerek yoktur; ne istediklerini iyi bilirler ; sabahtan arasınız sorarsınız; akşam bubi'ye gidiyorum derler size .. Keyiflerine düşkündürler; istemedikleri programları yapmazlar; amaç eğlenmektir; kim nerde ben orda dertleri yoktur; kendi kendilerine rahatça eğlenebilirler.Siz takılsanız da takılmasanız da ; kafaya konan program yapılır .. Bu bi -- Çeşme



S.P. tarzı ; bu kişilere de UYUMLU diyebilirim ;
Bir program henüz kesinleşmemiştir ama kafada mutlaka alternatifler vardır; değişkenlik gösterebilirler rahatlıkla ; maksat muhabbet olsun.. Kendileri de bu akşam Çeşme'de balıklı bir muhabbet devamı spontane nasılsa uyumlular ..

M.O. tarzı; bu kişilere RUNNERS diyorum ;
Aslen bunların aklı İzmir'dedir; burayı çok severler ama İstanbul'da yaşarlar; hem Cuma'yi hem Cumartesi'yi değerlendirmek isterler ama genelde bu bir gece ile sınırlı kalabilir; Örnegin Arnavutköy'de güzel bir rakı balık ardından Lucca yapılıp İzmir'dekilere face'de twitter'dan duyurulur ki özlemleri hafiflesin :) Lucca sonrası muammadır; artık açıklayamayacak kadar uzaklardadırlar ..
Bu gece muhtemelen bir partide olacaklar Istanbul'da tabii..

A.A. tarzı kişiler; HOSPITABLE demek en doğrusu ;
Izmir'de; genelde sonuna kadar Çeşme'yi değerlendirirler; mekanın eğlencesine değil; kendi eğlencelerinin mekanına giderler .. Ser verip sır vermezler genelde ; aynı gecede farklı gruplarla farklı programlar yapılır; üstü kapalı konuşulur .. Gizemi tutkuyu severler ; genelde misafirleri olur; İstanbul'dan çok fazla ; değişiklik severler sonuçta; bu tarzların programlarını tahmin ediyorum ama açıklamayayım onlara sır kalsın ..

Hımm bir de benim de yakın olduğum bir tarz var; FUNNERS ; çok uydurma bir deyim gibi gelse de size; en iyi böyle anlatabilirim.. Program genelde yoktur; kalabalık ortamlar sevilir; güzel kaybolunur çünkü; eğlence kendi kendine de yaratılır ama başkalarını eğlendirmek daha da eğlendirir bu tipleri.. Aynı gecede hem İzmir'de hem Çeşme'de hatta mümkünse İstanbul'da Bodrum'da olunabilinir.. O an akla gelen yapılır; sabahtan ne giyeceğim derdi olmaz; kimler olacak acaba derdi hiç olmaz.. Zaten kalabalık olunur bir şekilde; bu gece ne yaparlar derseniz; henüz bu saatte karar vermemişlerdir :) Teklifler gelir ; fazla bir değerlendirmeye alınmadan son dakika akla gelen yapılır ..

Daha çoook cumartesiciler var; bu hafta sonu için gördüklerim, duyduklarım bunlar .. Eh daha saat 12:00 dun geceden uyanamayıp hala cumartesiye başlamamışlar da var ..

Iyi hafta sonları ..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder