15 Ekim 2011 Cumartesi

bensiz!!! Ingenue:)

kendini uzağa yolla ; kaybedecek hiç bir şeyin yokken..

Bu gece muhteşem sayılabilecek bir Klasik muzik konserinin ardından ; hem de muhteşem bir yerden şansım üzerine desem çok mu ukalaca kalacak?

Hem de daha bitmedi; sıfır enerji ile doluyken; hem de konser sırasında 14 kere sms gelmiş desem ..
Tek çözüm deniz kenarı olmuş bir kere ; aklıma gelen tek yer ise Konak Pier; klasik; aynı "Great Expectations" filmindeki gibi ; camı aç; üç adım at ve denizle yüzyüze gel.. İstanbul'Luyu da alıştır bu mekanalara :) Sanki O'nda hiç depresyon yokken ...

Güzel bir şarap, yine risotto porcini mantarlı ve tappas @ Konak Pier bunu azıcık düzeltebildi..

Denizin dibindeydim dile kolay ..
Unutturdu Konak bana tum bunları kısa bir süreliğine de olsa;biraz dönebildim kendime..


Eski bir telefon sesi; hadi bakalım geceye akalım dedirtti.. Hiç aklımda ve planda yokken. Sohbet o kadar güzeldi ki ; her zaman güzeldir akıllı biri, senden daha zeki birini bulmuşken karşında. En önemlisi seni dinleyen birini bulmuşken..

"Like a friend" denir ya arkadaştan da öte bazen; gak desen anlar bu tipler, neyse kalktık ! bir guzel araba da kullandı bu duygu kadın..

Yolda karşılaşıldı.. Heyyyyy herkes bibirini tanıyor aslen :) ama tekrar tanışmak pek de güzel .. gizem.. oyunlar gelsin; sahneye çıktık bir kere! Ağırdan alalım ; kimse öne çıkamasın ; hepimizin ayrı bir karizması, ayrı bir noktası var sonucta, herkes kendi mastürbasyonunu tamamlasın bir kere ..














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder